Tarieven

Ieder mens is een unieke eenheid van lichaam, geest en emotie met eigen behoeften. Ik werk daarom niet met standaardbehandelingen. Ik stem de invulling van de schoonheidsverzorging af op wat u op het moment van behandeling nodig heeft. Dat maakt dat de behandelingen elke keer anders zijn. Ik hanteer wel standaardtarieven voor een intake en voor iedere soort behandeling.

Eerste bezoek

Voor nieuwe klanten geldt een welkomsttarief van € 45 ( Dit starttarief geldt niet voor TTC) ongeacht de tijd dat het bezoek duurt. Hieraan voorafgaand zend ik u middels Email een diagnoseformulier waarmee u mij op de hoogte stelt van uw eventuele klachten en wensen. Tijdens de welkomstbehandeling wordt dit samen besproken en wordt een Bashya® Chou behandeling uitgevoerd op het eerste gevoel en die gebaseerd is op uw klachten en wensen. U maakt zo kennis met het Bashya-concept. Ik leg u uit hoe het werkt en laat u een aantal van de ontelbare mogelijkheden van Bashya ervaren.

Aan de hand van de uitkomsten van deze intake en eerste behandeling stel ik een behandelplan voor een vervolgafspraak voor. Bij vervolgafspraken betaalt u volgens onderstaande vaste tarieven.

Wat zijn mogelijke behandelingen met welke tarieven?

Behandelingen

Bashya Welkomsttarief
€45

Eerste bezoek

Bashya starttarief
€60

60 minuten

Extra per kwartier
€15
TTC sessie (3 behandelingen)
Op aanvraag

Vriend(inn)enbon

Een tevreden klant is de beste reclame die je je als bedrijf kunt wensen. Met een vriend(inn)enbon wil ik u graag extra bedanken voor uw enthousiasme voor Innerbalance by Corina. En wellicht kunt u zo iets voor mij betekenen. Als u een nieuwe klant aanbrengt, krijgt zowel u als uw vriend(in) 5 euro korting op een behandeling. Het werkt als volgt: • U kunt uw bon(nen) vanuit de praktijk meenemen. • Als uw vriend(in) gebruikt maakt van uw bon, krijgt hij/zij 5 euro korting op de eerste behandeling. • U krijgt zelf ook 5 euro korting op uw eerstvolgende behandeling. • De korting geldt voor iedere nieuwe klant die u op deze manier met Innerbalance by Corina kunt laten kennismaken. Enthousiast over mijn Bashya-concept en natuurlijk vooral over de resultaten? Vertel het uw vriend(in) en profiteer er samen van.