Steeds meer mensen lopen tegen de grenzen van de reguliere geneeskunde aan. Meer dan 70% van alle patiënten hebben (vage) klachten waar geen duidelijk oorzaak voor gevonden wordt. Stress en drukte gedurende langere periode geven een extra grote vraag aan energie, waardoor lichamelijke klachten kunnen ontstaan.

Balans van lijf, hoofd en emoties

Soms is het moment daar, dat je wel wat hulp kan gebruiken dan zijn er onverklaarbare fysieke klachten, angsten, rouw en verdriet, onzekerheden, niet kunnen slapen…

Heel normaal in een mensenleven. Iedereen heeft zijn patronen en die komen vaak nadrukkelijk bovendrijven bij stress, in welke vorm dan ook. Dat kan iets zijn wat al langer aanwezig is en nu alle aandacht vraagt, oud zeer of juist een veranderde situatie. Het kan verdriet zijn boosheid, onmacht, schaamte, schuldgevoel, onzekerheid etc. Het verlies van een dierbare, werk, ziekte…  

De Bashya praktijk draait om jou. Stap binnen in een wereld vol ontspanning. Laat je meevoeren op een rustgevende reis tijdens een Bashya behandeling. Hoe je je ook voelt en hoe je gezondheid ook is: er is hier ruimte voor jou om te zijn wie je bent. Een holistische Bashya behandeling neemt je mee op een reis door verschillende systemen uit de Ayurveda, Chinese elementenleer en de Germaanse geneeskunde, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van edelstenen, kruiden, de trilling van klank en licht.

Laat je tijdens de behandeling niet alleen leiden door de geurige aroma’s, maar ook door meditatie, ademhalingsoefeningen, mindfulness en coaching. Door aan alle facetten van het mens-zijn te werken en daarmee lichamelijke en/of emotionele ongemakken te helen, verzachten of verlichten wordt het genezingsproces ondersteund. Ons lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en dat heeft effect op ons denken, onze gemoedstoestand, ons hormoonstelsel, onze huid, ons zenuwstelsel en ons immuunsysteem. 

Met volledige aandacht voor jou worden behandelingen helemaal op maat gemaakt voor jou. Om bij te tanken en je weer verder op weg te helpen in jouw eigen kracht.

Bashya Technieken kunnen helpen bij:

Lichamelijke klachten:

– Alle gewrichtsklachten, rugklachten, schouderklachten, whiplash, stijfheid, artrose, reuma, fibromyalgie.
– Hoofdpijn, migraine
– Darm- en spijsverteringsklachten
– Eczeem, huidaandoeningen, vochtophopingen.
– Allergieën, astma/bronchitis, ontstekingen.
– Hormonale- en menstruatieklachten
– Onverklaarde fysieke klachten

Emotionele of mentale klachten:

– Vaak boos zijn, schuldgevoelens.
– Leven vanuit angst, vastzitten in structuren.
– Twijfelen aan jezelf, onzekerheid.
– Slecht je grenzen aangeven.
– Faalangst, fobieën, hyperventilatie.
– (Winter)depressie, stress, burn-out
– Ernstige vermoeidheid, slapeloosheid
– Hyperactiviteit, (over)gevoeligheid voor prikkels.
– Onverklaarbaar gevoel van onbehagen, piekeren, moeite met loslaten, aardingsproblemen.
– Vergroot bewustzijn.